Afla cele mai utile sfaturi care sa-ti asigure o digestie sanatoasa in aceasta perioada marcata de excese alimentare.

Daca Masa de Craciun a fost copioasa si inca zilele de Sarbatori nu s-au terminat, foarte probabil multe persoane se pot plange in aceasta perioada de o digestie ingreunata cauzata de excesele alimentare.

Si pentru ca este greu sa ne abtinem de la toate bunatatile din aceasta perioada, ne-am propus sa va oferim cateva sfaturi usor de urmat pentru a va mentine o digestie usoara.

1. O masa de fructe pe zi

Chiar daca fiecare masa este plina de dulciuri, cozonaci si alte bunatati, totusi una din mesele unei zile trebuie sa constea in cateva fructe. Si pentru ca sunt foarte gustoase si apetisante consumate sub forma de salata, va recomandam astfel ca unul din dulciurile consumate in aceasta perioada sa constea intr-o salata de fructe in care puteti adauga nuci si alte fructe oleaginoase!

2. O masa lichida

Nu uitati sa serviti si supe/ciorbe in aceasta perioada. Sunt indicate pentru ca reprezinta mese calde neacide, hidratante, care calmeaza mucoasa gastrica.

Cititi restul sfaturilor pe Kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.