Tribunalul Bucuresti a decis sa-l elibereze din inchisoare pe Vasile Balint, zis Sile Camataru, condamnat la 13 ani de detentie. Acesta a parasit cu putin timp in urma Penitenciarul Jilava.

"Am iesit din inchisoare cu ganduri bune. Vreau sa merg la doctor", a spus Sile Camataru, la iesirea din penitenciar.

Tribunalul Capitalei a admis recursul lui Sile Camataru dupa ce Judecatoria Sectorului 4 i-a respins, in 24 noiembrie, cererea de liberare conditionata in dosarul in care este condamnat la 13 ani de detentie pentru savarsirea de fapte cu violenta, proxenetism, camatarie si trafic de persoane, conform MEDIAFAX.

In aprilie 2008, fratii Vasile si Ion Balint (Sile si Nutu Camataru), mama acestora, precum si alte rude ale acestora au fost condamnati pentru sechestrare de persoane, inselaciune si proxenetism. Sile Camataru a fost condamnat de instanta suprema la 13 ani de detentie.

Nutu Camataru a fost condamnat la inceputul lunii martie 2009 la doi ani si jumatate de inchisoare pentru favorizarea infractorului, iar pe 28 mai 2010 a parasit inchisoarea.

In 3 mai 2004, Sile Camataru a fost arestat pentru mai multe talharii, sechestrare de persoane si asociere cu alti indivizi pentru comitere de infractiuni.

Potrivit procurorilor, in noaptea de 7 spre 8 septembrie 2003, Sile Camataru - impreuna cu Silviu Dudita, zis Fluturica, Florin Grigore, zis Bulgaru, Ion Lungu, Adrian Panduru, Laurentiu Roman si Irina Elena Cerga, toti facind parte dintr-un grup organizat - l-au deposedat pe Shaul Peleg de mai multe bunuri (bijuterii, ceas, medicamente, 13.000 de dolari, 20 de milioane de lei si o geanta de piele de culoare maro cu ustensile speciale pentru determinarea calitatii pietrelor pretioase).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.