Traficul rutier a fost intrerupt, sambata seara, pe DN1 Oradea - Huedin, in zona Piatra Craiului, din cauza unor autotrenuri care au derapat.

Autotrenurile au derapat ca urmare a stratului de zapada depus pe carosabil. Utilajele de desapezire au ramas si ele blocate in coloanele de autovehicule.

Potrivit sursei citate, in judetul Bihor traficul rutier a fost reluat pe DN1 Oradea - Huedin, in zona Piatra Craiului, dar se desfasoara ingreunat, informeaza MEDIAFAX.

Autotrenurile care derapau pe zapada depusa pe carosabil au fost tractate cu ajutorul utilajelor de deszapezire care actionau in zona.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane mai anunta ca aseara traficul rutier a fost intrerupt in judetul Cluj pe DN1 Huedin - Alesd, in zona Bucea, la limita cu judetul Bihor, din cauza unui stalp care a cazut pe sosea.

In conditiile in care pana duminica, la ora 8.00, a fost in vigoare o informare emisa de Administratia Nationala de Meteorologie conform careia in regiunile intracarpatice vor fi precipitatii mixte, iar la munte va ninge, politistii le recomanda soferilor sa nu porneasca la drum daca nu au autovehiculele echipate de iarna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.