Meteorologii au emis o avertizare meteo de lapovita, ninsoare si vant puternic. Atentionarea este valabila de sambata, de la ora 8.00, pana duminica la 8.00.

Potrivit ANM, incepand de azi si pana maine dimineata se vor inregistra precipitatii mixte, iar la munte va ninge. Cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 20 l/mp, mai ales in zona montana. Vantul va avea intensificari locale, mai ales in Campia de Vest, Moldova si Dobrogea, iar la munte va sufla tare, cu viteze ce vor depasi la rafala 90 de km/h, viscolind temporar ninsoarea, scrie Evz.

Sudul si estul raman deocamdata la un regim mai bland al vremii: temperaturi mai mari si ploi locale. Vantul se inteteste aproape peste tot, iar asta se explica prin faptul ca presiunea atmosferica va fi in crestere. Temperaturile vor fi de la 5 la 15 grade.

Duminica va fi frig peste tot, un pic de soare si ceva ninsoare in nord-vest si pe la munte. Vantul se mai domoleste, insa presiunea atmosferica va continua sa creasca, anunta Stirile ProTv.

Iata cum se prezinta starea vremii in urmatoarele 4 zile, potrivit 9am:

  • Luni 19 Decembrie

Dimineata va fi ceata si o temperatura maxima de 5 grade. Spre seara se innoreaza, sansele de precipitatii cresc, iar temperatura ajunge la 7 grade.

  • Marti 20 Decembrie

Ceata este prezenta dimineata. Vreme partial ploioasa pe parcursul zilei. Temperaturi intre 12 si -3 grade.

  • Miercuri 21 Decembrie

Innorat de dimineata. Temperatura maxima pe parcursul zilei va fi de 3 grade Celsius, mimina de -3 grade. Spre seara se lasa ceata.

  • Joi 22 Decembrie

Innorat dimineata si pe parcusul zilei. Temperaturi cuprinse intre 2 si -3 grade Celsius. Nu vor fi conditii de ploaie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.