Noul sef al Regiei Autonome de Transport din Bucuresti (RATB) declara ca nu este adeptul amenzilor.
Intr-un interviu acordat pentru evz.ro, Viorel Popescu, noul sef RATB, a vorbit despre un proiect pilot pe care ar dori sa-l testeze in viitorul apropiat, care ar putea sa scape bucurestenii de plata amenzilor la controlorii care ii prind fara bilet.

Vom face un proiect pilot in care angajatul RATB, care cere biletele la control, il va invita pe cel care nu a platit tariful calatoriei sa coboare la urmatoarea statie si sa mearga pe jos, fara sa ii dea amenda. Nu sunt adeptul amenzilor. Totodata, controlorii vor avea asupra lor bilete pe care sa le vanda celor care nu au. Vrem sa il facem constient pe bucurestean de faptul ca plata calatoriei ii asigura un serviciu de calitate”, a declarat Popescu, intrebat ce parere are despre eficienta controlorilor.

Momentan amenda pentru calatorii fara bilet electronic sau abonament valid este de 50 de lei.
Conform regulamentului RATB, in cazul neachitarii pe loc a suprataxei de calatorie, plata se poate face in termen de 48 de ore, la oricare centru de emitere si reincarcare carduri RATB.

Viorel Popescu abia a implinit o luna in functia sa de director al RATB, dupa ce pe 11 noiembrie Consiliul de Administratie al RATB s-a reunit intr-o sedinta extraordinara pentru a revoca contractul lui Adrian Crit si pentru a numi un nou director.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.