Consiliul de Administratie al RATB s-a reunit intr-o sedinta extraordinara pentru a revoca contractul lui Adrian Crit si pentru a numi un nou director.

Pe 10 noiembrie, membrii Consiliului de Administratie al RATB s-au reunit la sediul regiei intr-o sedinta extraordinara. Toti membrii au votat in unanimitate revocarea Contracului de Mandat incheiat intre RATB si domnul Adrian Crit.

Urmatorul punct pe ordinea de zi a fost alegerea unanima a domnului inginer Viorel Popescu in functia de presedinte al Consiliului de Administratie si Director General al Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

Adrian Crit a fost revocat la inceputul saptamanii de consilierii municipali din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al regiei, din cauza ca nu a dus la bun sfarsit mai multe proiecte la care s-a angajat.

Crit a lansat o declaratie oficiala prin intermediul site-ului RATB in care si-a exprimat nedumerirea fata de decizia Consiliului, avand in vedere succesele pe care le-a inregistrat in postul de conducere.

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.