Autobuzele turistice de la Bucharest City Tour vor continua sa faca trasee si in timpul sezonului rece.

In scopul asigurarii conditiilor optime de calatorie pentru turisti in perioada sezonului rece, incepand din aceasta saptamana, pe linia turistica Bucharest City Tour vor circula autobuze Mercedes Citaro Euro 4.

Proiectul Bucharest City Tour a fost initiat de Regia Autonoma de Transport Bucuresti si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului la data de 28 iulie 2011. Pana in prezent 27.000 de turisti au calatorit cu autobuzele Bucharest City Tour.

“Ne-am dorit sa continuam acest proiect si in sezonul rece, avand in vedere rezultatele bune obtinute, dar si apropiatele sarbatori de iarna, oferindu-le astfel turistilor posibilitatea sa admire orasul imbracat in haine de sarbatoare”, declara Viorel Popescu, director general RATB.

Obiectivele turistice aflate de-a lungul traseului sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

Cu aceasta ocazie, turistii care vor sa faca turul Bucurestiului vor avea ocazia sa vada instalatiile de luminite ecologice si hologramele care impodobesc cladirile istorice. Linia functioneaza intre orele 10.00-22.00, la intervale de succedare de 15 minute, pretul unui card de transport fiind de 25 lei pentru adulti si 10 lei pentru copiii cu varsta intre 7 si 14 ani.

Autobuzele sunt dotate cu ghid audio in limbile romana si engleza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.