UNSR se va alatura protestului cadrelor didactice de marti, din fata Ministerului Educatiei.

Peste o suta de studenti de la Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania (UNSR) vor protesta, marti, impreuna cu cadrele didactice din invatamantul preuniversitar, in fata Ministerului Educatiei.

UNSR urmareste adoptarea Statului Studentului de catre Ministerul Educatiei, iar in cazul in care adoptarea nu are loc, atunci nu exclude sa organizeze proteste de amploare, relateaza MEDIAFAX.

La protest participa sindicalisti de la Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, Federatia Educatiei Nationale si Federatia "Spiru Haret", atat din Bucuresti, cat si din mai multe judete din tara.

Sindicalistii din invatamant au inceput, in 15 noiembrie, protestele la sediul Ministerul Educatiei, cerand guvernantilor sa nu inghete salariile in 2012, sa deblocheze posturile din invatamant si sa aloce sase la suta din PIB pentru educatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.