O tanara din Iasi, in varsta de 19 ani, a ajuns vineri in stare grava la sectia Copou a Spitalului "Sfantul Spiridon" din municipiu, din cauza unei supradoze de medicamente pentru slabit, prognosticul medicilor in acest caz fiind unul rezervat.

Medicul Tudor Ciuhodaru, din cadrul sectiei Copou a Spitalului "Sfantul Spiridon" din municipiu, a declarat vineri ca tanara a ajuns la spital cu varsaturi, greturi, tahicardie si dureri abdominale puternice, ea fiind internata in Sectia de Toxicologie.

"Prognosticul este rezervat din cauza tipului si dozelor de medicatie ingerate. Cand starea o va permite, pacienta va beneficia si de asistenta psihologilor", a spus medicul iesean, potrivit MEDIAFAX.

Tudor Ciuhodaru a precizat ca, in ultima perioada, tanara a reusit sa slabeasca treizeci de kilograme.

"Recomandam ca orice cura de slabire sa fie insotita de o evaluare clinica, iar regimul alimentar sa fie elaborat de un nutritionist. Eventualele medicamente asociate regimului trebuie sa fie prescrise de un medic, intrucat curele de slabire haotice se pot finaliza tragic", a spus medicul Tudor Ciuhodaru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.