Profesorul acuzat de viol din Sfantu Gheorge a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Profesorul de la Liceul de Arta "Plugor Sandor" din municipiul Sfantu Gheorghe acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu doua eleve minore a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in urma unei decizii de joi a Judecatoriei Sfantu Gheorghe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Profesorul a fost identificat ca Tatar Gergely, in varsta de 41 de ani.

Marti a fost depusa la politie o plangere pe numele sau in care era acuzat de intretinere de relatii sexuala cu o minora. Ca urmare, Gergely a fost suspendat din activitate si apoi retinut. Actul de care era acuzat ar fi avut loc in urma cu doi ani si ar fi implicat o minora de 12 ani. Plangerea facuta de unul dintre parintii fetei a mentionat ca "acelasi lucru s-a intamplat recent si cu o alta eleva de clasa a XI-a".

Urmatorul pas a fost cere intocmirea de catre procurori a unei cereri de arestare preventiva pentru 29 de zile, admisa joi seara de Judecatoria Sfantu Gheorghe.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului, procurorul Gheorghe Cosmin Andras, in cadrul audierilor de la Parchet barbatul a recunoscut faptele de care este invinuit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.