Un nou caz de viol in care este implicat un profesor se cerceteaza la Sfantu Gheorghe.

Un profesor de la Liceul de Arta "Plugor Sandor" din municipiul Sfantu Gheorghe a fost suspendat din activitate dupa ce pe numele lui a fost depusa la Politie o plangere potrivit careia barbatul ar fi intretinut relatii sexuale cu o eleva.

Actul ar fi avut loc in urma cu doi ani, in afara scolii. Adjunctul sefului Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Covasna, comisar sef de politie Silviu Stoenescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca profesorul va fi audiat miercuri, iar eleva, acum in varsta de 14 ani, va fi consultata la Medicina Legala.

Inspectorul scolar Keresztely Irma a spus ca profesorul a fost suspendat din activitate, ca prima masura, insa asta nu reperzinta o confirmare a vinovatiei sale.

"Deocamdata profesorul nu poate fi acuzat de vinovatie, pana nu se elucideaza cazul, dar ca prima masura el a fost suspendat din activitate", a afirmat Keresztely Irma.

Potrivit acesteia, parintii elevei au depus o plangerea la conducerea Liceului de Arta "Plugor Sandor", care a anuntat si Inspectoratul Scolar.

Acesta este al doilea caz de viol in mai putin de doua saptamani in care este implicat un cadru didactic. La inceputul lunii, o eleva de la liceul Jean Monnet din Bucuresti l-a acuzat pe profesorul sau de sport ca ar fi violat-o in timpul unei excursii la Predeal. Judecatoria sectorului 1 a hotarat ca profesorul sa fie cercetat in libertate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.