Ceata de pe Aeroportul International Cluj-Napoca a afectat sase curse, dintre care una a fost anulata.

Sase curse aeriene interne si externe sunt afectate, joi dimineata, de ceata de pe Aeroportul International Cluj-Napoca, cinci dintre acestea avand intarzieri, iar una fiind anulata. Zborurile erau operate de mai multe companii aeriene si aveau ca destinatii orasele: Bucuresti, Viena, Munchen si Budapesta, relateaza MEDIAFAX.

"Din cauza cetii care s-a lasat in noaptea de miercuri spre joi, sunt afectate joi dimineata mai multe curse aeriene de pe Aeroportul International Cluj-Napoca. Patru zboruri au intarzieri la plecarea de la Cluj-Napoca, si anume cele spre Munchen, de la ora 6.05, a companiei Lufthansa, spre Bucuresti, a companiei Tarom, de la ora 6.10, spre Budapesta, a companiei Malev, de la 6.10, spre Venetia, a companiei WizzAir, de la ora 6.45. De asemenea, cursa Tarom de la Bucuresti la Cluj, care trebuia sa aterizeze la ora 8.40 are intarziere. A fost anulat zborul Tarom de la Cluj spre Viena de la ora 9.05", au precizat reprezentantii aeroportului clujean.

Potrivit acestora, nu se stie cand conditiile de vizibilitate vor face ca activitatea aeroportului sa revina la normal.

Ceata este o problema des intalnita pe aeroportul clujean. In februarie 2011, doua curse aeriene operate de pe Aeroportul International Cluj-Napoca au inregistrat intarzieri de pana la cinci ore si alte cinci au fost anulate, o cursa fiind deviata, tot din cauza cetii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.