Doua curse aeriene operate de pe Aeroportul International Cluj-Napoca inregistreaza astazi intarzierei de pana la cinci ore. Alte cinci au fost anulate, o cursa fiind deviata, din cauza cetii.

Doua curse ale companiei Wizz Air care trebuia sa decoleze spre Zaragoza, respectiv Treviso, au intarzieri, cursele spre Bucuresti si Viena si retur ale companiei Tarom, precum si cea de Madrid au fost anulate, iar un alt zbor spre Bucuresti a fost deviat.

"Sunt probleme cu mai multe curse aeriene operate de pe Aeroportul International Cluj-Napoca din cauza cetii. Cursa Wizz Air spre Zaragoza trebuia sa plece la ora 6.00 si va pleca la 11.00, iar cea spre Treviso urma sa decoleze la ora 7.20 si va pleca la ora 12.00. De asemenea, au fost anulate cursele Tarom de la Cluj-Napoca spre Bucuresti, la 13.50, si Viena, 9.05, dar si cele retur, precum si cursa spre Madrid de la ora 15.20, iar un zbor care urma sa decoleze spre Bucuresti la ora 6.15 a fost deviat. Sunt zboruri afectate in cascada, adica urma sa fie efectuata o cursa de plecare cu un avion, iar acesta sa se si intoarca, dar totul s-a perturbat"
, au declarat reprezentanti ai aeroportului clujean, relateaza MEDIAFAX.

Acestia nu exclud ca si alte zboruri sa fie afectate in orele urmatoare.

Administratia Nationala de Meteorologie, Centrul Meteorologic Transilvania Nord, a anuntat in aceasta dimineata instituirea unui cod galben de ceata in judetul Cluj, in intervalul orar 9.00 - 12.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.