La aproape 4 luni de la scandalul in care au fost implicati, Tribunalul Timis i-a eliberat pe fiii primarului din Deta.

Bogdan Daniel Roman (31 de ani) si Calin Roman (27 de ani) alaturi de alte patru persoane implicate in scandalul din noaptea de 23 spre 24 iulie vor fi cercetati in libertate dupa ce Tribunalul Timis a respins, luni, recursul procurorilor la decizia Judecatoriei, de punere in libertate.

Purtatorul de cuvant al Tribunalului Timis, Lavinia Biris, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca magistratii acestei instante au decis punerea in libertate a lui Bogdan si Daniel Roman, precum si a celorlalti patru inculpati in acest dosar, printre care si presupusa victima a fiilor primarului din Deta, Stefan Alexandru.

Biris a adaugat ca Stefan Alexandru a primit interdictie de a parasi tara, iar decizia tribunalului este definitiva.

In noaptea de 23 spre 24 iulie, pe o terasa din centrul localitatii Deta a izbucnit un conflict intre mai multe persoane, in urma caruia trei tineri au fost injunghiati. Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman, fiul primarului din orasul Deta, Petru Roman (PDL). Potrivit politistilor, si fratele acestuia, Calin Roman, a fost implicat in scandalul de la terasa din centrul orasului Deta.

Emil Boc i-a cerut ministrului de Interne, Traian Igas, o ancheta completa cu ce s-a intamplat a Deta, la sfarsitul lunii iulie 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.