Tatal elevei de la "Jean Monnet" care acuza ca a fost violata de profesorul de sport se declara nemultumit de incadrarea juridica gasita de procurori pentru presupusa fapta a dascalului, aceea de acte sexuale cu un minor, si afirma ca va lupta pentru ca acuzatia sa fie cea de viol.

"El a premeditat tot! I-a spus in drum spre Predeal ca s-a indragostit de ea in ziua in care a vazut-o la scoala fara uniforma! Fiica mea l-a vazut pentru prima data in tren. El si mie mi-a spus ca s-a indragostit de ea. Cum e posibil sa te indragostesti de la Bucuresti pana la Predeal?", s-a intrebat profesorul, citat de ProTV, adaugand ca fiica sa nu l-a intalnit pe profesorul de sport inainte de a se urca in trenul de Predeal, pentru ca acesta "nu prea venea la ore".

Omul s-a declarat furios si vrea ca barbatul care i-ar fi abuzat fiica sa plateasca, scrie MEDIAFAX.


"Am fost de acord sa mearga in excursie, ca sa-si cunoasca mai bine colegii", a adaugat tatal fetei, care a povestit ca aceasta a urmat cursurile unui liceu din Belgia pana anul acesta.

Tatal fetei a explicat si de ce aceasta a depus plangerea abia dupa patru zile de la intoarcerea de la Predeal.

"Dupa ce s-a petrecut nenorocirea, fata a fost in stare de soc, a suferit un atac de panica. Abia a povestit unor colege, iar acestea au convins-o sa imi spuna tot", a spus barbatul, citat de ProTV. Pe de alta parte, acesta le-a mai spus jurnalistilor ca nu se afla in tara atunci cand fiica sa i-a marturisit despre incident, astfel ca i-a cerut sa astepte sa se intoarca pentru a o insoti la politie.

Barbatul a mai spus ca mai multe colege de liceu de-ale fetei "stiu adevarul" si intentioneaza sa depuna marturie.

Tatal fetei s-a declarat deranjat si de faptul ca aceasta a fost "pusa la zid" de multi dintre colegii de scoala, care i-au luat apararea profesorului.


Eleva de la Liceul "Jean Monnet" s-a prezentat, in 3 noiembrie, la Sectia 1 Politie insotita de parinti si a depus plangere impotriva profesorului de 26 de ani, acuzandu-l ca a violat-o, in timpul unei excursii la Predeal.
Citeste si:
Frații Tate, trimiși în judecată de DIICOT. Sunt acuzați de viol,...
Frații Tate, trimiși în...

Dan-Octavian Visan a fost audiat si retinut vineri, iar sambata a fost eliberat din arest, in urma deciziei Judecatoriei Sectorului 1.

Judecatoria Sectorului 1 a decis ca profesorul Dan-Octavian Visan poate fi cercetat in libertate, acestuia fiindu-i impusa interdictia de a parasi localitatea timp de 30 de zile.

Decizia a fost contestata de Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 la Tribunalul Bucuresti, care va lua in discutie recursul in 18 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.