De luni vor fi cercetate la liceul Jean Monnet toate detaliile excursiei de la Predeal in care e posibil sa fi avut loc violul unei eleve in clasa a XI-a de catre un profesor de 26 de ani.

O comisie a conducerii unitatii va analiza cum a fost organizata excursia, comportamentul elevilor si al profesorilor participanti, cat si purtarea elevei reclamante.

In mod normal, activitatile extrascolare se organizeaza conform unui regulament intern. Comisia va analiza daca acest regulament a fost respectat, iar in caz contrar atat profesorii cat si elevii care se fac vinovati vor fi sanctionati, inclusiv eleva reclamanta.

"Sigur ca sunt urmarite mai multe aspecte atat la elevi, cat si la profesori. Este vorba despre un comportament decent, daca au fumat, daca au consumat bauturi alcoolice si multe alte aspecte prevazute de regulamentul scolar", a spus inspectorul general al Capitalei, prof. Cristian Alexandrescu, citat de MEDIAFAX.

Inspectorul nu a avut pe moment informatii privind cati participanti a avut excursia de la Predeal si implicit, cati indivizi vor face obiectul investigatiei.

In privinta profesorului de 26 de ani acuzat de viol in timpul excursiei la Predeal, Judecatoria Sectorului 1 a luat sambata decizia ca va fi cercetat in stare de libertate. Totodata, nu va avea voie sa plece din Bucuresti timp de 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.