O fetita in varsta de trei ani din comuna calaraseana Unirea a murit, iar fratele ei in varsta de cinci ani este in coma la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti, dupa ce strabunica lor le-a dat sa bea otrava pentru sobolani, confundand substanta cu siropul de tuse.

Potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta din Calarasi, copiii se aflau in grija batranei, iar mama acestora lasase o sticluta cu sirop de tuse pentru ca ambii erau raciti. Din greseala, femeia a incurcat medicamentul cu otrava pentru sobolani, iar la scurt timp dupa ce au baut substanta copiiilor li s-a facut rau si au fost transportati la spital in stare grava, scrie MEDIAFAX.

"La noi au ajuns in stare foarte grava, au fost stabilizati si am decis sa-i trimitem la Bucuresti, la Spitalul Grigore Alexandrescu", a declarat managerul Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi, dr. Victor Verinceanu.

Fetita in varsta de trei ani a murit, insa, la unitatea medicala si va fi inmormantata marti, in timp ce fratele sau mai mare este internat in coma.

Politia a inceput o ancheta in acest caz.

"Initial s-au inceput cercetari pentru vatamare corporala din culpa, dar acum va fi schimbata incadrarea juridica a faptei, ancheta fiind n curs de desfasurare", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, inspector Ramona Tudor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.