Procurorii bucuresteni l-au trimis in judecata pe fiul lui Nutu Camataru, Ion - Nutu Balint, intr-un dosar in care s-au facut cercetari privind injunghierea unui barbat in restaurantul Milionar Dollars din Capitala, in septembrie 2010.

Prin rechizitoriul nr. 4573/P/2010 de luni, procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti l-au trimis in judecata, areastat in lipsa pe Ion - Nutu Balint, acuzat de tenativa de omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, informeaza, marti, Parchetul Capitalei.

Tot pentru aceleasi infractiuni a fost trimis in judecata si George Apostol.

  • Ce spun rezultatele anchetei?

Anchetatorii au stabilit ca cei doi se aflau in 19 septembrie 2010 in incinta unui restaurant si impreuna cu Nicolae Florin Dragusin au injunghiat un barbat, punandu-i acestuia viata in pericol.

Dupa finalizarea unei parti a cercetarilor, procurorii i-au trimis in judecata pe Nicolae Florin Dragusin, zis Silica, pentru tentativa de omor calificat, ultraj si tulburarea ordinii publice, pe Viorel Ilie, zis Vivi, pentru favorizarea infractorului si marturie mincinoasa, pe Corneliu Stefan pentru favorizarea infractorului si nedenuntarea unor infractiuni si pe Monica Constantinescu, zisa Mona, pentru marturie mincinoasa.

Totodata, cercetarile privindu-i pe Nutu Ion Balint si George Apostol s-au facut intr-un dosar separat de cel constituit initial, cauza in care au mai fost anchetati Cezar Marian Clichici, zis Sarma, Florian Nita, zis Riti, Lenuta, zisa Lili, Florin Stoian, zis Salam, pentru infractiunea de marturie mincinoasa, precum si Adrian Simionescu, zis Adi Minune pentru favorizarea infractorului.

Dupa trimiterea in judecata a lui Balint si Apostol - necesara datorita starii de arest - procurorii vor continua cercetarile intr-un al treilea dosar disjuns, fata de Florin Stoian, zis Salam, pentru infractiunea de marturie mincinoasa, Adrian Simionescu, zis Adi Minune pentru favorizarea infractorului si alte persoane, printre care bodyguarzi si angajati ai localului.

In dimineata zilei de 19 septembrie, in jurul orei 6.00, Marian Naca a fost injunghiat cu un cutit in toaleta pentru femei a restaurantului Milionar Dollars din Capitala, dupa ce anterior avusese un schimb de replici cu o persoana din anturajul lui Ion Nutu Balint, zis Nutulica.

Citeste si:
Nutu Camataru a fost eliberat conditionat din inchisoare
Nutu Camataru a fost eliberat...

Victima lucrase ca bodyguard la acest restaurant pana la inceputul lui 2010 si se afla in locatia respectiva pentru a se intalni cu fosti colegi ai sai si cu prieteni.

Potrivit anchetatorilor, Naca a stat la masa cu mai multe persoane, printre care Adi Minune si Florin Salam si cateva femei. La o alta masa din restaurant, langa scena, se afla grupul de persoane din care faceau parte Ion Nutu Balint, George Apostol, Nicolae Florin Dragusin si Monica Constantinescu.

Aceasta din urma nu a stat in permanenta la masa lui Nutulica si a mers si la alte mese, intre care si masa victimei. Potrivit anchetatorilor, intre Naca, cunoscut si drept "Italianul" si Nicolae Florin Dragusin a avut loc o disputa verbala spontana dupa ce acestia s-au lovit accidental pe culoarul dintre mese. Anchetatorii arata ca Dragusin i-a povestit incidentul lui Ion Nutu Balint si ca, ulterior, in jurul orei 8.15-8.30, cand Mona si cu o alta femeie au mers la toaleta restaurantului, "Italianul" le-a insotit. Aici s-a intalnit Ion Nutu Balint, George Apostol, Nicolae Florin Dragusin.

Citeste si:
Fratii Camataru, adusi la Politia Capitalei pentru audieri
Fratii Camataru, adusi la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.