Social 12 Martie 2019 14:14
Ion Balint, cunoscut drept Nutu Camataru, va fi pus in libertate, marti, dupa ce magistratii Judecatoriei Gaesti, judetul Dambovita, au decis sa admita propunerea de eliberare conditionata.

Conform portalului instantelor, Judecatoria Gaesti "admite propunerea de liberare conditionata formulata de Comisia de liberare conditionata din cadrul Penitenciarului Gaesti pentru condamnatul Balint Ion, Dispune liberarea conditionata a condamnatului Balint Ion", scrie Ziare.com.

Potrivit unor surse judiciare, Ion Balint, cunoscut drept Nutu Camataru, va fi pus in libertate marti, dupa ce sentinta data de instanta nu a fost contestata. La ora transmiterii acestei stiri, se fac formalitatile pentru iesirea acestuia din inchisoare.

El a fost transferat de curand la Penitenciarul Gaesti de la cel din Ploiesti.

Nutu Camataru era in inchisoare din octombrie 2018 pentru santaj, avand o pedeapsa de 5 ani si 11 luni de inchisoare. In data de 8 octombrie 2018, magistratii Curtii de Apel Ploiesti au admis cererea de contopire a pedepselor formulata de Ion Balint, cunoscut ca Nutu Camataru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.