Este posibil sa inveti o limba straina acasa? Astazi invatarea unei limbi straine la distanta este nu doar o metoda usoara si comoda de studiu, ci si eficienta asa considera absolventii cursurilor Institutului Eurocor.

• In primul rand, cand studiezi acasa te poti bucura de tot confortul cu care esti obisnuit.
• In al doilea rand poti studia oricand vrei si ai timp – dimineata, ziua sau chiar seara.
• In al treilea rand, te poti concentra mult mai bine decat atunci cand esti intr-un grup.
• In al patrulea rand, iti stabilesti singur ritmul de studiu – iti acorzi mai mult timp pentru unele notiuni ce ti se par mai complicate sau studiezi mai rapid daca subiectul ti se pare usor.
• In al cincilea rand, ai la dispozitie CD-uri audio si aplicatii informatice de invatare online ce iti vor fi de un real folos in exersarea pronuntiei.
• In al saselea rand, te poti baza oricand pe sprijinul unui profesor ce iti este dedicat pe toata durata studiului.

Este suficient sa dedici studiului doar 15 minute pe zi si chiar dupa prima lectie vei avea rezultate concrete. In plus, la sfarsit poti obtine si o diploma recunoscuta oficial in Romania si in alte peste 60 de tari din lumea intreaga!

Profita si tu de aceasta metoda moderna de studiu!

Poti invata 7 limbi straine pe diferite niveluri de studiu in cel mai rapid si profesionist mod cu putinta!

• Engleza (3 niveluri + Engleza de afaceri + Engleza pentru copii)
• Germana (2 niveluri)
• Franceza (2 niveluri)
• Italiana (2 niveluri)
• Spaniola (2 niveluri)
• Olandeza (2 niveluri)
• Japoneza (1 nivel)

Alege Institutul Eurocor – asul cursurilor prin corespondenta!

Institutul Eurocor este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. Si in Romania, in cei 12 ani de activitate, peste 200.000 de cursanti din toata tara au avut incredere in metoda noastra de studiu si au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina la Eurocor.

Citeste si:
Cum sa devii traducator autorizat - 5 sfaturi utile
Cum sa devii traducator...

Numai astazi cititorii acestui articol vor primi 20% reducere la preturile de lista pentru orice curs Eurocor! Pentru a profita chiar acum de oferta intra pe www.eurocor.ro.

Atentie! Pentru a primi reducerea speciala trebuie sa te inscrii la curs azi, folosind numai linkurile din acest articol sau poti contacta Institutul Eurocor sunand la 021 33 225 33, precizand unde ai citit articolul.

Curs de Engleza Nivel Incepator InteractivCurs Limba Engleza Incepatori

Ia-ti adio de la cursurile de limba engleza plicticoase, de la salile de training prafuite sau colegii invidiosi! Institutul Eurocor iti ofera cea mai confortabila metoda de studiu la distanta si un curs de engleza pe care pur si simplu il vei adora! Primesti lunar, prin posta, materialul de studiu acasa, la oficiul postal sau chiar la serviciu!

Azi ai 20% reducere la acest curs. Pentru a profita de oferta click aici!

Curs de Germana IncepatoriCurs Limba Germana Incepatori

Citeste si:
V-ați întrebat vreodată „ar trebui să învăț germana?”
V-ați întrebat vreodată „ar...

De ce ai invata limba germana? Pentru ca este cea mai vorbita limba in U.E. si pentru ca cei care o cunosc au sanse mai mari de a se angaja intr-una dintre numeroasele companii germane ce au investit in Romania. Iata de ce acest curs isi dovedeste utilitatea pentru toti cei interesati sa isi construiasca o cariera de succes.

Azi ai 20% reducere la acest curs. Pentru a profita de oferta click aici!

Curs de Italiana IncepatoriCurs Limba Italiana Incepatori

Fiecare activitate din acest curs este interesanta, captivanta si cu adevarat eficienta! Vei invata cuvinte si texte in limba italina dintr-o mare varietate de domenii, vei studia cu usurinta gramatica, vei exersa pronuntia si primesti feedback rapid de la un profesor personal ce iti este dedicat. In plus, poti primi cursul direct acasa!

Azi ai 20% reducere la acest curs. Pentru a profita de oferta click aici!

EUROCOR – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta
Sos. Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
Tel: 021 33.225.33
Fax: 021-33.225.30
cursuri@eurocor.ro
www.eurocor.ro

Citeste si:
Eurovision 2021. Rezultatul testului antidrog al solistului trupei...
Rezultatul testului antidrog...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.