Mai sunt doar doua zile pana la marea curatenie nationala, iar pregătirile pentru 24 septembrie sunt pe ultima suta de metri. Vezi lista punctelor de inregistrare disponibile in fiecare judet.

Voluntarii sunt asteptati sambata dimineata, de la ora 8:00, la cel mai apropiat punct de inregistrare de zona in care locuiesc, unde vor primi informatii despre curatenie si vor fi luati in evidenta pentru rezultatele proiectului.

Curatenia dureaza pana la ora 15:00, dupa care va incepe ridicarea sacilor cu deseuri. In cazul in care se poate, voluntarii sunt rugati sa vina cu propria pereche de manusi si o rola de saci (120l).

Dupa curatenie,voluntarii sunt rugati sa confirme rezultatele activitatii, pentru a fi determinate zonele curatate, prin trimiterea unui sms la numarul 1714 cu urmatorul format: Abreviere judet, numar membri echipa, numar saci stransi, ID morman (daca exista).

„Let’s Do It, Romania!”
este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi.

Citeste si: "Let`s Do It, Romania!" prezinta Echipa Nationala de Actiune


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.