Cu o luna inainte de marea curatenie, echipa "Let`s Do It, Romania!" da startul campaniei de promovare la nivel national.

  • „Echipa Nationala de Actiune” reuneste toti voluntarii dornici sa ia parte la initiativa nationala de curatenie a deseurilor

O componenta importanta a campaniei o reprezinta spoturile TV, ale caror personaje principale sunt ambasadori ai „Let`s Do It, Romania!”, care sustin proiectul si in 2011: Adrian Despot (Vita de Vie), Zoli Toth (Sistem), Cornel Ilie (Vunk), Bitza, dar si doua vedete care s-au alaturat anul acesta, Dana Rogoz si Diana Dumitrescu.

"Cred cu tarie ca este unul dintre proiectele care demonstreaza ca binele este posibil si in Romania, una dintre initiativele care ne uneste pe noi, ca romani, pentru o cauza comuna. Va astept la curatenie pe 24 septembrie!” a declarat Zoli Toth, antrenorul Echipei Nationale de Actiune.

Inscrierile pentru Ziua de Curatenie Nationala se fac pe letsdoitromania.ro , la sectiunea „Vreau sa ma inscriu”.

„Lets Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curatenie Nationala de pe 25 septembrie.

In 2011, voluntarii sunt chemati pe data de 24 septembrie sa faca parte din Echipa Nationala care va curata Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.