Cinematograful este construit pe doua etaje si numara peste 2.600 de locuri in 13 sali. Afla unde este amplasat.

Cel mai mare cinematograf digital din Romania va fi deschis vineri. Noua constructie este adiacenta centrului comercial Baneasa Shopping City.

"Baneasa Developments va deschide cel mai mare cinematograf digital din Romania, in urma unei investitii de 19 milioane de euro", a declarat directorul general al companiei, Ali Ergun Ergen, relateaza MEDIAFAX.

Lucrarile la Grand Cinema Digiplex au inceput in septembrie 2010. Cinematograful este construit pe doua etaje, avand o suprafata totala de 14.000 metri patrati si peste 2.600 de locuri in 13 sali, fiecare cu un ecran ce permite proiectii 3D.

Cea mai mare sala, Grand Ultra, are o capacitate de 500 de locuri si un ecran de 21,6 metri patrati, cel mai mare ecran plat din Romania. Spatiul permite organizarea mai multor tipuri de evenimente, precum prezentari de moda, stand up comedy, lansari, conferinte sau transmisiuni live.

Citeste si: [VIDEO] Cele mai controversate filme create vreodata

Se apropie Festivalul Anim est 2011


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.