Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" din Bucuresti s-a redeschis sambata, la ora 10.00, dupa aproape trei ani in care a fost in renovare.

Zeci de persoane au format cozi la usile de la intrarea in institutie dinainte de ora de deschidere, pentru a vedea o expozitie transformata total, completata cu tehnologie moderna, in care fermecatoare raman insa tot vechile exponate. Publicul a putut intra in Muzeul Antipa sambata, pana la ora 19.30, ultimii vizitatori parasind institutia intre orele 20.30 - 21.00.


Potrivit primelor estimari ale personalului Antipa, incasarile din biletele achizitionate sambata de vizitatori cu bani cash au fost de peste 30.700 de lei. Au fost insa si vizitatori care au cumparat bilete de la cele doua automate cu tichete platind cu carduri bancare, fapt pentru care valoarea totala a incasarilor din biletele vandute de Muzeul Antipa in prima zi de redeschidere a institutiei va fi disponibila cel mai probabil peste cateva zile.

De asemenea, reprezentantii Antipa nu cunosc in momentul de fata incasarile de la magazinul muzeului, de unde vizitatorii pot cumpara obiecte personalizate.

Pentru adulti, biletul de intrare la Muzeul Antipa costa 20 de lei, in timp ce elevii trebuie sa plateasca 5 lei, iar studentii si pensionarii 10 lei.

  • Reprezentantii Muzeului Antipa au declarat, pentru MEDIAFAX, ca s-au confruntat duminica cu cateva situatii neprevazute - anumite persoane au facut "bisnita" cu bilete deja folosite, pe care le-au vandut altor oameni pentru ca acestia din urma sa poata vizita muzeul fara sa plateasca.

Potrivit acesteia, la Antipa au fost oameni care au incercat sa intre in muzeu cu bilete care fusesera deja "bifate" de catre personalul institutiei.

"Au fost si cativa oameni care au vrut sa intre in muzeu cu bilete pe care sustineau ca le-au cumparat inainte. Ei toti spuneau ca au venit mai devreme si au cumparat mai multe bilete si acum si-au adus si familiile. Acum nu mai intra nimeni care sustine ca a cumparat bilete inainte"
, a explicat Diana Ion.
Citeste si:
Sezon estival sub așteptări pentru hotelieri. Scumpiri în lanț,...
Sezonul estival, sub...

  • Muzeul Antipa poate fi vizitat de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 20.00.

Vezi cum arata Muzeul Antipa dupa modernizare

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.