Vremea va fi frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea cu cerul variabil in nord-est si la munte si mai mult senin in rest.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, anunta Agentia Nationala a Meteorologiei.

Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 20 si 30 de grade
si minime de la 4-5 grade in depresiuni, pana la 17-18 grade in Dealurile de Vest.

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa,
dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil la senin si doar izolat, dupa-amiaza in zona de munte, vor fi unele innorari si conditii de averse slabe. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 30 de grade, iar cele minime, in general, intre 8 si 16 grade.

Duminica, vremea se incalzeste
, iarcerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat, relateaza MEDIAFAX.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 33 de grade, iar cele minime, in general, intre 8 si 18 grade.

La Bucuresti, sambata, vremea va fi frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult senin si vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 12-14 grade, mai scazuta la periferie.

  • LA MUNTE

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil si doar izolat, dupa-amiaza vor fi unele innorari si conditii de averse slabe, indeosebi in Muntii Apuseni si Carpatii Orientali. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta.

Duminica, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat.


  • LA MARE

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa, normala termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat.
Citeste si:
Ciclonul mediteranean care a devastat Europa se apropie de România....
Ciclonul mediteranean care a...

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 24 de grade, iar cele minime intre 15 si 16 grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsã intre 22 si 24 de grade.

Duminica, vremea va fi frumoasã, in usoara incalzire. Cerul va fi variabil mai mult senin.Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 25 de grade, iar cele minime intre 16 si 17 grade.

Temperatura apei mãrii va fi cuprinsã intre 22 si 24 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.