Vanzatorul Furadan-ului cu care s-a sinucis Madalina Manole a primit trei ani cu suspendare.

Cristian Sorin Urziceanu, barbatul care a vandut furadanul cu care s-a sinucis Madalina Manole, a fost condamnat astazi de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia poate fi atacata cu recurs, potrivit MEDIAFAX.

Instanta a mai stabilit ca perioada de incercare in cazul pedepsei sa fie de sapte ani, timp in care acesta trebuie sa respecte mai multe conditii impuse de Tribunal.

Parchetul Tribunalului Bucuresti a dispus neinceperea urmaririi penale pentru infractiunea de omor, "intrucat decesul numitei Mircea Magdalena Anca nu a fost consecinta vreunei fapte prevazute de legea penala".


Magdalena Anca Mircea, cunoscuta publicului drept Madalina Manole, s-a sinucis in dimineata de 14 iulie 2010, de ziua sa de nastere. Cantareata a fost gasita moarta de sotul ei, in locuinta lor din Otopeni.

Potrivit analizei toxicologice, artista s-a sinucis inghitind Furadan. Parchetului Capitalei a stabilit ca Madalina Manole s-a sinucis, neexistand suspiciuni cu privire la imprejurarile in care a survenit decesul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.