Majorarea salariilor pentru bugetari anul viitor va depinde strict de resursele bugetare si nu vor fi lansate promisiuni in acest sens daca nu exista perspectiva unei cresteri economice de 3,5%, a declarat premierul Emil Boc.

"Daca vom avea perspectivele respectarii indicatorilor macroeconomici, asa cum sunt astazi, de 3,5% crestere economica in 2012, putem discuta de o perspectiva mai optimista la Legea salarizarii (...) Ne vom intinde atat cat ne este si ne permite plapuma", a precizat Emil Boc la postul public de televiziune.

Acesta a adaugat ca fara acoperire bugetara in crestere economica nu vor fi facute promisiuni, chiar daca anul viitor este unul electoral, relateaza MEDIAFAX.

Prognoza pe baza careia vor fi stabilite proiectiile bugetare pentru anul viitor, inclusiv din punct de vedere salarial, va fi realizata in luna octombrie cu expertii Comisiei Europene.

Citeste si: Basescu: Sunt prea multi bugetari!

Se majoreaza sau nu salariile?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.