Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a inregistrat miercuri la proba de matematica un fenomen special, multi tineri au parasit sala dupa o ora si jumatate, dand foile goale, a declarat, agentiei MEDIAFAX, seful ISMB, Cristian Alexandrescu.

"Cred ca la aceasta proba au fost eliminati opt candidati. Dar am inregistrat un alt fenomen. Multi tineri au parasit sala dupa o ora si jumatate fara sa fi scris nimic pe foile de examen", a precizat inspectorul general scolar prof. Cristian Alexandrescu, relateaza MEDIAFAX.

  • Fara copiat!

Conform acestuia, probabil ca elevii nu au invatat nici pentru aceasta sesiune si neavand posibilitatea de a copia s-au vazut nevoiti sa plece din examen. "Probabil ca nu au invatat nimic. Masurile de securitate au fost la fel de exigente, astfel ca nici de aceasta data nu au putut copia. De aceea, probabil, au parasit examenul vazand ca nu stiu sa rezolve niciun exercitiu", a adaugat inspectorul general.

Potrivit unor supraveghetori, au fost centre de examen in care, dupa o ora si jumatate, patru clase de elevi au parasit salile.[Subiectele le poti vedea aici.]

Profesorii de matematica considera subiectul de la romana si matematica din toamna mai usor decat cel din vara. In schimb elevii l-au apreciat ca fiind mult mai dificil.

BAC 2011: Proba scrisa la limba si literatura romana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.