Barbatul care a recunoscut ca le-a injunghiat pe cele trei femei pe strada, in Timisoara, a sustinut anchetatorilor ca a atacat si o patra persoana, el urmand a fi suspus unei expertize psihiatrice, au declarat surse judiciare.

  • Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore

Aurel Mindrila (32 de ani), din Mehedinti, a fost retinut, in noaptea de marti spre miercuri, pentru 24 de ore, de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, el urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, potrivit MEDIAFAX.

El a declarat anchetatorilor ca a atacat patru femei, trei dintre aceastea fiind internate in spital cu rani produse prin injungheiere. Politistii o cauta pe a patra presupusa victima.

In cadrul audierii, barbatul a fost intrebat si de prostituata de 42 de ani - gasita moarta in aproprierea unei benzinarii la iesire din Timisoara. Femeia a fost gasita moarta, in noaptea de duminica spre luni, politistii descoperind urme de violenta pe corpul acesteia, precum si o plaga prin intepare.

Mindrila a negat ca ar avea vreo legatura cu moartea acesteia, desi a spus ca a fost in zona unde s-a petrecut aceasta crima.

In cazul celor trei femei pe care sustine ca le-a injunghiat, Mindrila este acuzat de tentativa de omor calificat.

Un judecator al Tribunalului Timis va judeca, miercuri, propunerea Parchetului de arestare preventiva a lui Aurel Mindrila, el uramand a fi audiat de instanta.

Citeste tot despre acest caz aici!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.