Barbatul suspectat ca a injunghiat o femeie pe Bulevardul Cetatii din Timisoara a declarat ca tot el a injunghiat, marti, alte doua femei, in alte doua zone din municipiu.

Potrivit unuia dintre politistii locali care l-au prins pe barbat, acesta le-a declarat ca tot el a injunghiat in cursul zilei de marti alte doua femei, in zonele UMT si Circumvalatiunii din Timisoara.

Conform sursei citate, Aurel M. a spus ca a comis aceste fapte dupa ce s-a certat cu prietena lui, transmite MEDIAFAX.

  • Trei femei injunghiate intr-o singura zi

Trei femei au fost injunghiate, marti, la Timisoara. Prima, o tanara in varsta de 23 de ani, a fost injunghiata, la pranz, cu un cutit in abdomen in apropierea Padurii Verzi, din zona UMT din Timisoara, fiind transportata de urgenta la Spitalul Clinic Municipal din Timisoara.

Ea le-a declarat politistilor ca a fost taiata de un barbat necunoscut, care apoi a fugit. Medicii spuneau ca tanara este constienta si in stare stabila.

Dupa-amiaza, o alta femeie, in varsta de 45 de ani, a fost injunghiata in spate cu un cutit, pe un bulevard din municipiul Timisoara, de un barbat necunoscut, care apoi a fugit. Femeia a fost transportata la Spitalul Municipal din Timisoara cu o plaga injunghiata in spate, ea primind ingrijiri medicale.

O a treia femeie a fost injunghiata, in dupa-amiaza aceleiasi zile, pe Bulevardul Cetatii din Timisoara, ea fiind transportata la Spitalul Municipal din Timisoara.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Andreea Cinteza, la scurt timp dupa agresiune politistii au prins un barbat, pe acelasi bulevard, el fiind suspectat de comiterea acestei agresiuni.

Celalalt purtator de cuvant al Politiei Timis, Madalina Mezdrea, declara ca suspectul, Aurel M., are 32 de ani si este din judetul Mehedinti.

  • Suspectul a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru omor

Politistii sustineau ca cea de-a treia femeie a fost injunghiata in spate cu un cutit de catre agresor, tipetele acesteia fiind auzite de un echipaj al Politiei Locale care l-a prins pe barbat, acesta fiind condamnat, in 2001, la 10 ani si sase luni de inchisoare dupa ce a omorat o persoana cu un topor. El a fost eliberat din Penitenciarul Botosani in 28 decembrie 2010.
Citeste si:
Brancusi la Timisoara - Capitala Europeana a Culturii in 2023 -...
Brancusi la Timisoara -...

Politistii locali au gasit asupra suspectului o pereche de manusi de cauciuc si un cutit si le-au predat politistilor Sectiei 4 pentru continuarea cercetarilor.

Politistii au presupus initial ca exista agresori diferiti in primul si in cel de-al doilea caz.

  • Un omor ramane nerezolvat

In noaptea de duminica spre luni, trupul neinsufletit al unei femei de 42 de ani
, care practica prostitutia, a fost descoperit in apropierea unei benzinarii de la iesirea din municipiul Timisoara. Conform anchetatorilor, femeia avea mai multe escoriatii la fata, precum si o plaga prin intepare in partea stanga a toracelui.

Aceasta a fost gasita de politisti dupa ce doi barbati au sesizat fortele de ordine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.