Suspendat din functie in martie 2010, dupa ce a fost arestat pentru fapte de coruptie, Antonie Solomon isi reia atributiile de primar.

Curtea de Apel Galati a luat decizia astazi, iar sentinta este definitiva.

Pe 8 iulie, Tribunalul Galati a judecat o cerere a avocatilor lui Solomon de inlocuire a interdictiei de a parasi localitatea cu cea de a parasi tara.
Magistratii Tribunalului Galati au admis cererea avocatilor. In noua decizie a Tribunalului Galati, care a acceptat inlocuirea interdictiei, nu mai este cuprinsa insa si interdictia ca Solomon sa isi exercite functia de primar, potrivit MEDIAFAX.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv in data de 3 martie 2010, pentru luare de mita in forma continuata, uz de fals si fals intelectual. Acesta a fost incarcerat la Penitenciarul Colibasi, iar pe 7 iulie 2010 a fost transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.
In 10 martie 2010, Solomon a fost suspendat din functia de primar, prin ordin al prefectului de Dolj.

Solomon este acuzat ca ar fi primit 50.000 de euro mita de la un actionar principal al firmei PIC din Pitesti pentru a-i facilita diverse servicii in Craiova
.
Primarul suspendat al Craiovei Antonie Solomon a fost eliberat din arest in 8 septembrie 2010, prin decizia Curtii de Apel Galati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.