Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, liderul organizatiei municipale a PDL, anunta ca a decis ca in anul 2012 sa candideze pentru un nou mandat de edil al Craiovei din partea UNPR.

"In ultima perioada m-am consultat cu foarte multi cetateni din Craiova, iar concluzia a fost una singura: administratia locala are nevoie de oameni de cuvant, care sa munceasca in interesul cetatenilor. A trecut vremea populismului si a politicii de televizor, avem nevoie de solutii serioase. Din acest motiv, am decis ca la alegerile din 2012 sa candidez pentru Primaria Municipiului Craiova din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei", se arata intr-o declaratie semnata de Antonie Solomon, remisa, luni, agentiei MEDIAFAX de catre UNPR.

"Exista o vorba romaneasca de care am tinut cont in toata cariera politica: «Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti». Eu vreau sa am alaturi oameni seriosi, care au servit interesul national si au asigurat stabilitatea politica in Romania. Ii apreciez pe liderii UNPR pentru ca sunt oameni cu mult curaj, care si-au respectat intotdeauna cuvantul", adauga Solomon, conform sursei citate.

Antonie Solomon precizeaza ca a colaborat foarte bine cu Gabriel Oprea in perioada in care acesta a fost ministru al Administratiei Publice si ca il apreciaza in primul rand pentru ca este "om de onoare". El mai precizeaza ca ii apreciaza pe Marian Sarbu si Cristian Diaconescu pentru ca sunt "adevarati oameni de stat, care si-au demonstrat profesionalismul".

"Sunt sigur ca decizia de a veni alaturi de UNPR va fi bine primita de toti craiovenii. Voi pune umarul la consolidarea UNPR si voi fi in prima linie in bataliile electorale din 2012. Va asigur ca UNPR va fi surpriza placuta a alegerilor din Craiova si va pune multe probleme adversarilor. Am convingerea ca alegerile de anul viitor vor fi castigate tot de coalitia aflata astazi la guvernare, care a trebuit sa aplice masuri grele, dar juste si absolut necesare pentru depasirea crizei economice si a salvat Romania de la colaps", se mai arata in declaratia lui Solomon.

Citeste si:
Ce e bine să știi dacă vrei să te muți în Craiova
Ce e bine să știi dacă vrei...

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat preventiv in 3 martie 2010, pentru luare de mita in forma continuata, uz de fals si fals intelectual. El a fost incarcerat la Penitenciarul Colibasi, iar in 7 iulie 2010 a fost transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

In 10 martie 2010, Solomon a fost suspendat din functia de primar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.