Doua dintre primele sapte foste spitale care au solicitat finantare pentru ca de la 1 iulie sa se transforme in camine pentru batrani nu au reusit sa respecte clauzele contractuale.

La poarta Caminului de batrani din Cervenia, judetul Teleorman, nu se afla nicio persoana varstnica dintre cele 53 care au solicitat sa-si petreaca restul zilelor acolo.

In mai putin de jumatate de ora, timp in care probabil s-a dus vestea ca o echipa de la Ministerul Muncii a venit sa verifice stadiul lucrarilor de transformare a fostului spital in camin pentru batrani, curtea asezamantului era animata de cateva persoane, coordonate zgomotos de insusi directorul acestuia, pus la costum si cravata pentru o asemenea vizita, scrie MEDIAFAX.

Dincolo de poarta de la intrare erau mai multe cladiri, toate la fel de neintretinute. Asa-zisul camin, plasat ceva mai in spate, avea peretii exteriori scorojiti, iar in holul de la intrare zaceau zeci de paturi cladite unul peste altul
.

Citeste si: Spitalele care nu se transforma in camine pentru batrani nu primesc bani

Ministrul Sanatatii transforma spitalele in camine de batrani


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.