Elevii din clasa a VIII-a au sustinut astazi proba de matematica din cadrul examenului de evaluare nationala 2011.

Evaluarea nationala s-a desfasurat fara probleme. "Din punctul meu de vedere suntem intr-o situatie de normalitate, lucrurile s-au desfasurat firesc, multumesc echipei ministerului si inspectoratelor scolare pentru corectitudine. Faptul ca aceasta evaluare nationala nu a fost subiect negativ de presa arata ca lucrurile se desfasoara firesc asa cum ar fi fost cazul sa se desfasoare", a adaugat ministru ministrul Educatiei Daniel Funeriu.

Acesta a adaugat ca rezultatele vor fi analizate cu multa atentie.

Vezi aici care au fost subiectele la matematica

Evaluarea nationala s-a incheiat miercuri cu proba la matematica. In 2011, evaluare nationala la clasa a 8-a s-a desfasurat in perioada 20-22 iunie, la test fiind inscrisi peste 220.000 de elevi.

Afisarea primelor rezultate este programata vineri, 24 iunie, pana la ora 14.00. In aceeasi zi, intre orele 14.00 si 18.00, pot fi depuse contestatiile, care vor fi solutionate in 25 si 26 iunie. Afisarea rezultatelor finale, dupa contestatii, va avea loc in data de 27 iunie.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.