Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si Ilie Cezar vor fi eliberati.

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au admis recursul celor doi.

Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar vor fi judecati in stare de libertate in dosarul in care sunt acuzati de santajarea managerului Realitatea TV, Sebastian Ghita, a decis definitiv, joi, Tribunalul Bucuresti.

Cei doi nu au voie sa paraseasca tara fara incuviintarea instantei si nici sa ia legatura cu partile din dosar.

Decizia tribunalului este definitiva, astfel ca joi seara Vintu va parasi arestul preventiv, alaturi de complicele sau, Ion Ilie Cezar.
Initial, tribunalul apreciase ca este legala masura arestarii preventive, astfel ca mentinuse cele 60 de zile de arest, transmite MEDIAFAX.

Ulterior, avocatii celor doi au cerut eliberarea conditionata, solicitare admisa.

In 23 mai, Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar au fost trimisi in judecata, in stare de arest, pentru santaj, de catre procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Potrivit acuzarii, in perioada martie - aprilie 2011, Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar l-au constrans, prin amenintare, pe Sebastian Ghita, parte vatamata in dosar, sa le remita suma de 150.000 de euro ori sa accepte denuntarea unui contract cu scopul obtinerii injuste, in folosul lor de beneficii materiale cu consecinta prejudicierii partii vatamate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.