Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a hotarat ca prima zi a probei D de evaluare a competentelor digitale sa fie vineri 10 iunie, in loc de 13 iunie, intrucat zilele de 12 si 13 iunie sunt libere cu ocazia Sarbatorii de Rusalii, potrivit Codului Muncii, informeaza MECTS.

Directiile responsabile cu organizarea si desfasurarea examenului au propus conducerii Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in urma discutiilor, ca prima zi a probei D de evaluare a competentelor digitale sa se desfasoare in data de vineri, 10 iunie 2011, potrivit MECTS.

Potrivit MECTS, in luarea deciziei s-a tinut cont si de dificultatea probelor pe care absolventii de clasa a XII-a le vor sustine in data de 20 iunie - proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala (intelegerea textului audiat si proba scrisa).

Perioada alocata desfasurarii probei D se mentine astfel la cinci zile.

Potrivit MECTS, perioada de desfasurare a probelor examenului de Bacalaureat 2011 nu a fost modificata (6 iunie - 1 iulie 2011), iar principiile pe care se bazeaza textul legislativ permit Ministerului Educatiei orice adaptare la situatii si nevoi concrete.

Citeste si: Calendarul examenului de bacalaureat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.