Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce masina de transport dializa a unui centru de sanatate din Drobeta Turnu Severin a intrat intr-un cap de pod, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, inspector Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut in jurul orei 11.00, pe DN 56 A, pe Dealul Starmina, in timp ce masina de transport dializa se indrepta catre Drobeta Turnu Severin, scrie MEDIAFAX.

Primele informatii arata ca soferul masinii, care apartine unui centru de sanatate din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a intrat intr-un cap de pod.

La fata locului a ajuns un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mehedinti, care a gasit doua persoane - un barbat si o femeie - decedate.

De asemenea, alte doua persoane, intre care soferul, au fost ranite, fiind scoase din masina de catre echipajul ISU si duse la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin.

Conform primelor informatii furnizate de Politie, cele doua persoane care au murit ar fi pacienti care erau transportati la spital pentru dializa.

  • Arad:Tanara accidentata mortal de un tir, pe o trecere de pietoni, soferul fugind de la fata locului

Si in Arad, o tanara in varsta de 23 de ani a murit, miercuri, dupa ce a fost lovita de un tir, pe o trecere de pietoni din municipiul Arad, iar soferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins ulterior, transmite MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc pe o artera intens circulata din cartierul aradean Micalaca, in apropierea unor centre comerciale, martorii declarandu-le politistilor ca soferul unui tir nu a oprit in fata unei treceri de pietoni si a lovit mortal o tanara care traversa strada.

Soferul autotrenului a parasit zona imediat dupa accident, astfel ca martorii au sunat la 112, solicitand atat interventia medicilor, cat si a politistilor. Medicii sositi la fata locului cu o ambulanta au constatat decesul tinerei, care avea 23 de ani.

"Soferul, care este cetatean bulgar, a accidentat mortal o tanara care traversa regulamentar. Barbatul a parasit locul faptei, dar a fost identificat la scurt timp, pe o strada din apropiere", a declarat Ovidiu Liber, purtatorul de cuvant al Politiei Arad.

Citeste si:
Dana Roba a chemat ambulanța. Starea ei s-a agravat, după...
Dana Roba a chemat ambulanța....

Cetateanul bulgar a fost dus la sediul Politiei Arad pentru audieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.