Social 23 Mai 2011 20:54
Politia Locala a Municipiului Bucuresti a declansat o actiune de combatere a prostitutiei in diferite zone ale Capitalei, care, in timp, au devenit adevarate "vaduri pentru femeile usoare". Padurea Baneasa, Bulevardul Rosetti, Matasari si Soseaua Vacaresti au fost zonele verificate de patrulele PLMB.

Baneasa a fost prima zona "periata" de echipajele agentilor locali. Pe Aleea Padina, o tanara a fost amendata cu 500 de lei, insa femeia a spus ca nu crede ca a facut ceva contra contra legii. Barbatul cu care aceasta intretinuse relatii sexual a fost de asemenea amendat, cu 1.000 de lei, potrivit MEDIAFAX.

Aleea Privighetorilor din Baneasa
este cunoscuta drept o zona propice prostitutiei. Aici, trei tinere cu varste intre 24 si 26 de ani au fost depistate de politistii locali, care le-au amendat cu cate 500 de lei. Alte noua prostituate au fost sanctionate de patrulele Politiei Locale ale Municipiului Bucuresti in timp ce racolau clienti chiar in mijlocul Capitalei, pe Bulevardul Rosetti, la cativa zeci de metri de Hotelul Intercontinental.


Potrivit PLMB, prostituatele din centru au o strategie diferita fata de zona Baneasa, unde femeile usoare stau pe marginea soselei. In centru, tinerele imbracate provocator patruleaza ca dupa consemn: de la Scala, la Intercontinental, si inapoi. Veterana zonei este M.V., nascuta in 1959, amendata de 15 ori in ultimul an. Sambata, femeia a mai primit o contraventie in valoare de 500 de lei.

In zona Matasari, un grup de trei fete sunt asezate de catre proxenet la marginea bordurii. Au rolul de "reclama" pentru alte fete care asteapta in camerele unei cladiri din apropiere. In punctul Vacaresti, "afacerile" sunt in scadere. Amenzile aplicate de politistii locali ai sectorului 4 si ai municipiului Bucuresti le-au determinat pe prostituate sa foloseasca mai rar zona, mai spun politistii locali.

In urma actiunilor politistilor locali, care au avut loc la sfarsitul acestei saptamani, au fost aplicate 15 amenzi in valoare de 7.500 de lei pentru prostitutie.
Politia Locala a Municipiului Bucuresti declara ca va continua seria de actiuni punctuale in "zonele-vad", unde se practica prostitutia
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.