O femeie de 26 de ani din Buzau a fost gasita spanzurata in bucataria apartamentului sau, iar copilul sau in varsta de 11 luni a fost descoperit mort, in aceeasi incapere, o ipoteza luata in calcul fiind ca tanara si-a omorat copilul dupa ce ar fi dat drumul la gaz la aragaz.

UPDATE:

Femeia gasita spanzurata avea o urma de cutit la gat, dar si sange pe bluza cu care era imbracata, transmite corespondentul
MEDIAFAX.

Potrivit procurorului criminalist Iulian Mocanu, decesul femeii si al copilului ei de 11 luni este considerat, la acest moment, moarte suspecta, nu suicid, concluziile urmand sa fie trase in urma necropsiilor care urmeaza sa fie facute de medicii legisti.

Conform procurorului, pe gatul femeii exista o urma de cutit si sange pe bluza, o ipoteza fiind aceea ca femeia ar fi incercat mai intai sa-si ia viata cu un cutit.

Potrivit sursei citate, cadavrul fetitei de 11 luni a fost descoperit pe podea in bucatarie, pe o perna, in aceeasi camera in care era si femeia spanzurata.

Tanara s-a spanzurat cu un cordon de la un halat, de o draperie din bucataria locuintei.

Incidentul s-a petrecut intr-un apartament aflat la parterul unui bloc de pe bulevardul Nicolae Balceascu din Buzau.

Potrivit unor surse judiciare, femeia gasita spanzurata este sotia unui medic irakian care lucreaza la Spitalul Judetean Buzau, el fiind cel care a solicitat pompierii pentru a debloca usa locuintei, care era incuiata pe dinauntru.

"Medicul nu a manifestat niciodata vreun comportament deosebit. Nu am auzit niciodata ca ar fi avut probleme in familie, era un familist convins. Nu gasesc o explicatiei pentru comportamentul sotiei lui. Este un medic foarte bun si un om amabil. Acesta se afla in Romania de cel putin cinci ani", a declarat managerul Spitalului Judetean Buzau.

La ora transmiterii acestei stiri, zona este izolata de politisti si pompieri, fiind asteptat si un procuror criminalist. In zona au ajuns si reprezentanti ai companiei de gaz, care au oprit furnizarea gazului in blocul respectiv.

"Copilul era pe podea, cu capul pe o perna. Nu prezenta urme de violenta. Se pare ca bebelusul a murit asfixiat. Mama era spanzurata de teava, cu fata indreptata spre calorifer", a declarat Rodica Corneci, purtatorul de cuvant al Serviciului de ambulanta Buzau, conform Realitatea.

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

Prima ipoteza luata in calcul de anchetatori este ca femeia ar fi dat drumul la gaz, la aragazul din bucutarie, acest lucru ducand la moartea copilului, o fetita de 11 luni, dupa care tanara s-a spanzurat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.