Pentru preparatele din carne este indicat sa folositi foarte putin miel, suficient sa dea aroma mancarii, iar in rest puteti folosi organe de pasare, carne de pui, peste sau curcan.
Si drobul poate contine ficat si organe de pasare. Drobul capata un gust excelent si este sarac in calorii.
Pentru desert, indicate sunt preparatele cu fructe. Psca este insa specifica sarbatorilor pascale, si cu siguranta nu va lipsi de pe masa multora. De aceea, incercati sa nu abuzati de gustul bun al traditionalului preparat.
Citeste mai multe pe acest subiect in Healthy.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
5 hobbyuri care combat stresul acumulat și îți redau echilibrul interior
Sursa: garbo.ro
-
Povestea impresionantă a lui Andreeas Novacovici - din orfelinat, în primele...
Sursa: kudika.ro