Pentru preparatele din carne este indicat sa folositi foarte putin miel, suficient sa dea aroma mancarii, iar in rest puteti folosi organe de pasare, carne de pui, peste sau curcan.
Si drobul poate contine ficat si organe de pasare. Drobul capata un gust excelent si este sarac in calorii.
Pentru desert, indicate sunt preparatele cu fructe. Psca este insa specifica sarbatorilor pascale, si cu siguranta nu va lipsi de pe masa multora. De aceea, incercati sa nu abuzati de gustul bun al traditionalului preparat.
Citeste mai multe pe acest subiect in Healthy.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
YAYA Baby Food - cum creezi o afacere din mâncare sănătoasă pentru bebeluși
Sursa: start-up.ro
-
Inițiativa europeană prin care România ar putea recicla mai eficient sticla
Sursa: green.start-up.ro
-
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un...
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în săptămâna 1-7 aprilie în funcție de zodie
Sursa: garbo.ro
-
Ce aduce scăderea IRCC?
Sursa: futurebanking.ro
-
Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 1-7 aprilie
Sursa: kudika.ro
-
Analiză: Companiile care au fugit din Rusia de la începutul războiului din...
Sursa: wall-street.ro