Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri seara, cercetarea in libertate a liderului CNSLR-Fratia, Marius Petcu, prins luand mita 40.000 de euro, o parte din banii ceruti unui om de afaceri pentru ca firma acestuia sa execute lucrarile la un centru pentru sindicate din Snagov.

Instanta a respins propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva pentru 29 de zile a presedintelui CNSLR-Fratia, Marius Petcu si a dispus in cazul acestuia interdictia de a parasi tara, plus o serie de alte obligatii, relateaza MEDIAFAX.

Judecatoarea Anca Alexandrescu, cea care a decis ca Petcu poate fi cercetat in libertate, a dispus ca sentinta in acest dosar sa se dea in sedinta secreta, desi pronuntarile in cauzele privind propuneri de arestare se dau in sedinta publica, potrivit Codului de procedura penala, sau la condica instantei.

Procurorul Claudia Rosu, cea care instrumenteaza acest dosar, a declarat recurs la aceasta decizia, care se va judeca la instanta suprema.

Liderul sindical a fost retinut, joi noapte, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant delict in timp ce primea mita 40.000 de euro de la un om de afaceri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.