Liderul CNSLR-Fratia, Marius Petcu, a fost retinut joi seara de procurorii DNA. Acesta va fi incarcerat in arestul Directiei de Cercetari Penale, urmand sa fie prezentant instantei cu propunere de arestare preventiva.

Liderul CNSLR-Fratia a fost retinut de procurori in urma unui flagrant, dupa ce ar fi primit mita 40.00 de euro de la un om de afaceri, patronul unei firme de constructii, a declarat avocatul Alice Draghici a declarat, la iesirea de la DNA.

Procurorii sustin ca banii luati de Petcu erau pentru atribuirea unor lucrari de constructii in beneficiul sindicatelor. La randul sau, Marius Petcu a sustinut in fata procurorilor ca cei 40.000 de euro reprezentau restituirea unui imprumut. [Liderul CNSLR-Fratia, Marius Petcu, la DNA].

Avocatul Alice Draghici a precizat ca si omul de afaceri care i-ar fi dat banii lui Petcu a fost audiat de procurorii anticoruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.