Sensei-ii lui Nutu Camataru, Emilian Stefan si Mugurel Constantin, acuzati de camatarie si santaj, vor ramane in arest, dupa ce le-a fost respins recursul.

Magistratii Curtii de Apel Craiova au respins ca nefondate recursurile lui Emilian Stefan, senseiul lui Nutu Camataru, si a lui Mugurel Constantin formulate impotriva mandatelor de arestare preventiva, emise de Tribunalul Mehedinti, informeaza MEDIAFAX.

De asemenea, cei doi, cercetati intr-un dosar de constituire a unui grup infractional ce avea ca scop obtinerea unor sume de bani, prin amenintare si exercitare de violente, respectiv camatarie si santaj, au fost obligati de instanta sa plateasca cate 20 de lei, cheltuieli judiciare.
Emilian Stefan, cunoscut drept "Emil de la Viena", fiica acestuia, Sabrina Stefan, si Mugurel Constantin au fost retinuti, vineri seara, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Craiova.

Sambata, magistratii Tribunalul Mehedinti au emis mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, doar pe numele lui Emilian Stefan si a lui Constantin Mugurel, in timp ce Sabrina Stefan va fi cercetata in liberatate.

In referatul procurorilor cu propunere de arestare preventiva a celor trei se arata ca grupul infractional condus de Mocanu (Epuran Grigore), in prezent plecat in strainatate, din care facea parte si nasul sau, inculpatul Emilian Stefan, precum si alte persoane neidentificate din Targu Jiu, se ocupa cu recuperarea unor datorii (imaginare) exercitand asupra partilor vatamate acte de violenta sau lipsindu-le de libertate, sustin procurorii si politistii de la crima organizata.

Cei trei inculpatii sunt acuzati de constituire a unui grup infractional organizat, lipsire de libertate, santaj, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, contrabanda calificata, fals si uz de fals.

Citeste si:
De ce a refuzat Nuțu Cămătaru să meargă în emisiunea lui Denise...
De ce a refuzat Nuțu Cămătaru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.