Tanarul care in luna august a anului trecut a ucis o studenta din Fagaras, pe care a violat-o, a injunghiat-o si a incendiat-o in locuinta acesteia, a fost condamnat la inchisoare pe viata de catre judecatorii Tribunalului Brasov, sentinta putand fi atacata prin apel.
Magistratii Tribunalului Brasov au decis, vineri, ca autorul asasinatului, Daniel Iordan (28 de ani), sa petreaca tot restul vietii in inchisoare, fiind condamnat pentru omor deosebit de grav, talharie, violare de domiciliu si viol, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, el va fi obligat sa plateasca daune materiale de 15.000 de lei si daune morale de 100.000 de euro catre Lucica Dima, mama victimei, a declarat judecatorul Alina Mioc, purtator de cuvant al Tribunalului Brasov.

In 7 august 2010, Lucia Crisan (21 de ani), studenta la Facultatea de Medicina din Sibiu, sectia Stomatologie, a fost batuta si injunghiata cu un cutit de bucatarie, violata, apoi incendiata in pat, achetatorii stabilind ca autorul faptelor este Daniel Iordan. El a intrat pe fereastra lasata deschisa a unui apartament din Fagaras, unde a gasit-o pe fiica proprietarei, aceasta reusind sa fuga si sa se baricadeze intr-o camera, de unde a incercat sa isi sune fratele pe telefonul mobil. Agresorul a luat un cutit din bucatarie si a reusit sa intre in camera unde se afla fata, a injunghiat-o pe aceasta in gat de mai multe ori si a lovit-o cu picioarele in zona fetei, dupa care a violat-o.

Pentru a-si acoperi urmele, agresorul a dat foc cu o bricheta saltelei patului in care se afla victima, a furat telefonul mobil si o pereche de jeansi ai acesteia pe care erau urme de sange si a fugit de la locul faptei.

Politia din Fagaras a fost sesizata de catre fratele tinerei, care a gasit cadavrul acesteia partial carbonizat. Agresorul a fost prins de politisti a doua zi.

Barbatul fusese eliberat conditionat in 2008 dupa ce fusese incarcerat pentru mai multe fapte, precum furt calificat, talharie, violare de domiciliu si vatamare corporala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.