O tanara studenta din Fagaras a fost ucisa cu brutalitate de un hot recidivist.

Daniel Iordan, in varsta de 28 de ani, a intrat, sambata seara, pe fereastra lasata deschisa a unui apartament din Fagaras, unde se afla o tanara de 21 de ani, studenta la Stomatologie.

Surse judiciare sustin ca tanara il vazuse pe agresor incercand usile unor vecini, in incercarea lui de a patrunde in case si a jefui.

Studenta a reusit sa fuga si sa se baricadeze intr-o camera, de unde a incercat sa isi sune fratele pe telefonul mobil. Agresorul a luat un cutit din bucatarie si a reusit sa intre in camera unde se afla fata, a injunghiat-o pe aceasta in gat de mai multe ori si a lovit-o cu picioarele in fata, pana cand tanara si-a pierdut cunostinta, apoi a violat-o.

Pentru a-si acoperi urmele, agresorul a dat foc cu o bricheta saltelei patului in care se afla victima, a furat telefonul mobil si o pereche de blugi ai acesteia, pe care erau urme de sange si a fugit de la locul faptei.

"Politia din Fagaras a fost sesizata, sambata la orele 18.30, de fratele acesteia, care a gasit-o decedata in locuinta sa din Fagaras. La fata locului s-au deplasat echipajul SMURD si pompierii Fagaras, care au gasit cadavrul fetei partial carbonizat"
, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov, comisar sef Liviu Naghi.

In locuinta fetei, procurorii Parchetului Tribunalului Brasov, care instrumenteaza cazul, au gasit pete de sange pe jos, pe pereti si in pat.
Fata era studenta la Facultatea de Stomatologie din Sibiu, in anul II.

Agresorul a fost prins duminica seara de politisti, in apropiere de locuinta acestuia, iar in cursul zilei de luni va fi prezentat Tribunalului Brasov cu propunere de arestare preventiva.

Barbatul si-a recunoscut fapta si risca inchisoare pe viata pentru omor deosebit de grav, talharie, violare de domiciliu si viol urmat de decesul victimei.

  • Tanarul a fost condamnat de trei ori, incepand din anul 2003

Tanarul care a ucis-o cu bestialitate pe studenta din Fagaras a fost condamnat de trei ori, incepand din anul 2003, el primind trei sentinte pentru furt, toate fiind contopite potrivit procedurii penale romane, astfel ca a rezultat o pedeaspa de cinci ani de detentie.
Citeste si:
VIDEO Jaf ca-n filme în Brăila. Hoțul a furat 2.000 de euro în 20...
VIDEO Jaf ca-n filme în...

Executarea sentintei a inceput din 19 mai 2005. Iordan a fost eliberat conditionat la 22 iulie 2008, de catre Judecatoria Deva, avand un rest de pedeapsa neexecutata de 575 de zile.

La momentul eliberarii conditionate, dispusa de instanta, Iordan indeplinea conditiile impuse de lege, sustin surse judiciare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.