Persoane necunoscute au spart o societate comerciala din municipiul Constanta, in cursul noptii, reusind sa fuga cu un seif in care se afla suma de 13.000 de lei

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, spargerea s-a dat la sediul unui depozit ce apartine SC Dacris SRL, aflat pe strada Varful cu Dor, din municipiul Constanta, in cursul noptii de joi spre vineri.

Hotii au fortat lacatul de la intrarea principala, furand dintr-un birou o casa de bani in care s-ar fi aflat, conform spuselor reprezentantilor societatii, suma de 13.000 de lei si documente contabile, potrivit MEDIAFAX.

Spargerea a fost anuntata la Politie de catre administratorul societatii abia vineri dimineata, in jurul orei 07.00. Sediul respectiv nu era dotat cu sistem de alarma sau de supraveghere video, dar se afla in grija unui paznic.

Politistii Sectiei 5 Constanta au deschis o ancheta, incercand sa stabileasca momentul in care a fost data spargerea si cine sunt vinovatii.

Alte jafuri: Au furat un seif cu 80.000 de lei

Jaf la o casierie din Capitala

Jaf la un bancomat din Timisoara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.