Proaspat numit in functie la conducerea Vamii Bucuresti, Silviu Vaduva si-a depus demisia din cauza "atacului mediatic fara precedent asupra institutiilor statului cu atributii de control ".

"Nu doresc, prin promovarea mea temporara, sa stirbesc imaginea unor institutii publice", si-a explicat acesta decizia, solicitand trecerea pe o functie de executie.

"Niciodata nu am fost implicat in scandaluri de coruptie si nici nu am fost vreodata cercetat penal. Precizez ca delegarea functiei de conducere mi-a fost facuta pe o perioada determinata, pana la organizarea unui concurs. Alegerea mea pentru a asigura interimatul functiei de conducere a avut loc in urma prezentarii atat catre Autoritatea Nationala a Vamilor, cat si catre Prefectul Municipiului Bucuresti a unor solutii si proiecte viabile pentru accesarea fondurilor europene ce pot fi folosite la dezvoltarea si modernizarea bazei de date existente si a unor metode eficiente de combatere a coruptiei. La promovarea mea temporara s-a avut in vedere si expertiza pe care am dobandit-o prin absolvirea celor doua studii de master la Academia Nationala de Informatii si la Academia de Studii Economice"
, a adaugat Silviu Vaduva, potrivit Realitatea.

Referitor la acest subiect, Sorin Blejnar a spus ca Vaduva a fost numit la conducerea Vamii Bucuresti dupa ce i-a prezentat mai multe proiecte de atragere a fondurilor europene privind combaterea coruptiei, scrie MEDIAFAX.

  • Cine este Silviu Vaduva?

Silviu Vaduva are 36 de ani si este un obisnuit al revistelor de scandal. Pe lista cuceririlor sale figureaza fostul prefect al Capitalei Mioara Mantale si sora cea mica a Monicai Columbeanu, Ramona Gabor.

Printr-un ordin intern semnat ieri de seful ANAF, Sorin Blejnar, Vama Bucuresti are un nou director. Silviu Vaduva a fost numit in functia de director executiv al Directiei Municipiului Bucuresti pentru Accize si Operatiuni Vamale. Tanarul “don Juan“ de 36 de ani a lucrat timp de un an de zile, pe postul de consilier juridic, pentru cabinetul ministrului Seitan, potrivit Adevarul.

Citeste si:
Israelul cere demisia secretarului general al ONU. Guterres:...
Israelul cere demisia...

Citeste si: [UPDATE] Prima dezvaluire in cazul "piramidei spagilor": Banii ajungeau la seful ANAF

Blejnar nu are de gand sa demisioneze de la ANAF


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.