Teo Trandafir se recupereaza dupa interventia chirurgicala la care a fost supusa, functiile vitale sunt stabile, iar starea ei se imbunatateste constant, afirma reprezentantii Clinicii AKH din Viena. Acestia se declara optimisti si spera ca intr-o saptamanaTeo sa respire fara ajutorul aparatelor.

"Teodora Trandafir se recupereaza dupa procedura chirurgicala majora la care a fost supusa (...) pentru a-i controla necroza pancreatica si infectia intra-abdominala", se arata in cel mai recent comunicat al clinicii vieneze.

"Functiile organelor sunt stabile, iar starea pacientei se imbunatateste constant", afirma Gnant, sef al Departamentului chirurgie de la Spitalul AKH, citeaza MEDIAFAX.

La randul sau, profesorul Spiss, specialist anestezist, afirma ca urmatorul pas in cazul lui Teo Trandafir va fi restabilirea functiei respiratorii proprii si, implicit, deconectarea ei de la aparat.

Teo Trandafir a fost supusa unei interventii chirurgicale majore, pe 24 februarie, in urma complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale, anunta atunci Clinica AKH din Viena, intr-un comunicat de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.