comisarul-sef Daniel Cristian Corban detine o vila de 270 de metri patrati, in imediata apropiere a Palatului Culturii din centrul municipiului Iasi.

Potrivit declaratiei de avere pentru anul 2009, seful Politiei de Frontiera Albita mai are un apartament, tot in Iasi, cu o suprafata de 60 metri patrati, in dreptul caruia apare mentiunea «donat». Totodata, Daniel Corban detine un autoturism VW Passat achizitionat in anul 2004, relateaza MEDIAFAX.

familia Corban inregistreateaza INSA datorii catre banci in valoare de 29.000 de euro, reprezentand credite contractate in anul 2007.

In total, Daniel Corban a incasat in anul 2009 de la Politia de Frontiera suma de 63.000 de lei, in timp ce sotia acestuia, asistenta la Spitalul de Urgente din Iasi, a avut un venit de 19.440 de lei. In vila situata in centrul Iasului, trecuta in declaratia de avere a sefului PF Albita, locuieste si socrul acestuia, Constantin Leiba, care sustine ca locuinta ii apartine.

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a arestat preventiv 15 politisti de frontiera de la Vama Albita, retinuti in urma cu o zi de procurorii anticoruptie, sub acuzatia de luare de mita, in urma descinderilor care au avut loc la Punctul de Trecere a Frontierei Albita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.