Iata cele mai intalnite motive pentru care dietele nu dau rezultate


  • Dieta nu este potrivita metabolismului

O dieta trebuie potrivita stilului de viata, dar si metabolismului. Ca atare, pentru o persoana sportiva sunt potrivite dietele proteice sau keto, iar pentru cele sedentare, dietele bazate pe disociere (disocierea pe mese sau pe zile). De asemenea, curele de detoxifiere trebuie alternate perioadelor de dieta. Cel mai indicat este sa consultati un nutritionist cu privire la dieta care vi se potriveste, precum si numarul de calorii necesar zilnic, raportat la consum.

  • Asteptarile sunt prea mari in raport cu realitatea

Nu va impuneti sa slabiti mai mult de 3-5 kg pe luna, media este de aproximativ 2,5 kg pe luna. Asadar, daca ati slabit, indiferent daca este vorba despre un numar mic de kilograme, important este ca ati eliminat, ci nu ati acumulat. Dietele care duc la o slabire rapida intr-un timp scurt sunt deosebit de nocive pentru organism.

  • Parintii, prietenii, familia...

Adesea, cand va propuneri sa tineti o dieta, apar si tentatiile. Prietenii va servesc cu ceva „interzis”, parintii la fel, familia comanda mancaruri inadecvate dietei voastre, va fac pofta si va saboteaza dieta. Solutia este sa va anuntati colegii, prietenii si familia ca v-ati apucat de cura si sa va ajute sa nu va abateti de la telul propus.

Cititi mai multe despre acest subiect pe Healthy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.